L'actualité économique 100% connectée
Europe Méditerranée Afrique

En partisk oversigt over en hospitalets apotekeres rolle og ansvar

En partisk oversigt over en hospitalets apotekeres rolle og ansvar

En farmaceuts tydelige funktion forbliver i at sikre, at den sikre, effektive og passende brug af medicin. Dette involverer at undersøge klienten for medicinrelaterede problemer, indsamle og fortolke beviset, prioritere patientens krav, antyde, udføre og spore og justere farmaceutisk plejestrategi. Apotekere arbejder i samarbejde som medlemmer af et interprofessionelt sundhedshold for at yde patientcentreret pleje ved at operere som medicinekspert.

Apotekere praktiserer i en bred vifte af indstillinger til patienter, ambulant pleje, plejehjem, administrerede plejevirksomheder, farmaceutisk forretning, lægemiddelforholdsstyringsselskaber, colleges og skoler, den føderale regering og andre offentlige sundhedsenheder. Nogle farmaceuter arbejder lige med at styre medicinanvendelsessystemet, der inkluderer indkøb af medicin og tilknyttede produkter, sørger for korrekt opbevaring af medicin og ordinerer, transkriberer, dispenserer, holder øje.Især stater og sundhedssystemer er farmaceuter autoriseret til at arbejde som udbydere med at anbefale autoritet under opsyn. Apotekere opnår certificering til at administrere immuniseringer, udføre medicinterapihåndtering og blive kvalificerede diabetesuddannere. Apotekere kan ligeledes se efter bestyrelsescertificering inden for specialiserede praksisområder såsom farmakoterapi, ambulant pleje, psykiatri, onkologi, ernæring, infektionssygdom og nuklear apotekbutik.

Den eneste strategi, der skal bruges til hvilke roller spiller farmaceuter i folkesundheden?

Sammenlignelige med mange sundhedspersonale tilføjer farmaceuter til sundhed og velvære hos enkeltpersoner og samfund. De deltager i aktiviteter, der fremmer forebyggelse af sundhed og sygdom, såsom sundhedsskærme på sundhedsmesser, og informerer offentligheden om en lang række sundheds- og medicinrelaterede steder. Som et integreret medlem af et interprofessionelt sundhedshold, tjener farmaceuter som alle andre sundhedsspecialister som klient tilhængere.

Evnen til at slå sig sammen og kommunikere med succes som et interprofessionelt team er nødvendigt for at forbedre sundhedsresultaterne og give kvalitet og sikker pleje til alle patienter.

Artikler fra Canadian Pharmacists Journal: CPJ leveres her takket være

Den eneste strategi, der skal bruges til hvad der er farmaceutpraksis?

American Public Health Association, jeg. Erklæringen af ​​emnet Apotekerens funktion udvides ud over de traditionelle produktorienterede funktioner til dispensering og distribution af medicin og sundhedsprodukter. Apotekerens tjenester i disse dage består af mere patientorienterede, administrative og folkesundhedsfunktioner. Der er adskillige funktioner i folkesundheden, der kan drage fordel af farmaceuters særlige kompetence, der kan bestå af farmakoterapi, adgang til pleje og undgåelsestjenester.

Apotekerens centraliserede placering i samfundet og videnskabelig ekspertise er vigtige. Genundersøgelse og kombination af folkesundhedspraksis i medicinsk træning og farmaceutisk pleje er vigtig. Motivationen til tværtræning vil også få mest muligt ud af ressourcerne og hjælpe med at tackle arbejdsstyrken kræver inden for apotek og folkesundhed.

Formål Den amerikanske folkesundhedsforening har traditionelt støttet apotekets funktion i folkesundheden. 59 Denne politik sigter mod at levere lederskab og hjælp til at identificere og fremme farmaceutens eksisterende og fremtidige funktion i folkesundheden og beskrive strukturen til at maksimere denne funktion. Gennem tværfaglige metoder forestilles det, at farmaceutens bidrag til den offentlige sundhedsarbejde, sundhedsuddannelse, sygdomsforebyggelse og sundhedspromo, folkesundhedsadvokat og sundhedskvalitet vil hjælpe med at opnå optimale folkesundhedsresultater https://danmark-aptk.com/koeb-antivert-paa-nettet/.

En ny rolle for farmaceuter - telefonarmat - spørgsmål

6 farmaceuter tilbyder en let adgang, der er usædvanlig blandt sundhedsfagfolk. Apotekeren har sundhedskendskab til at konstruere og er ofte unikt placeret i nabolaget for at levere folkesundhedstjenester, i nogle tilfælde 24 timer dagligt. Der kræves ingen konsultation på de fleste apoteker i samfundet. Apotekere opererer i en række offentlige omgivelser, bestående af hospitaler, stof, købmand og detailhandlere og assisteret ophold hjem.